Katalog sa cenama

INNOVATION HOME Oil & Lubricants equipments Volumetric Manual - Files Contact

Ali to nije sve.Pozovite nas i pitajte sta jos mozemo.

Cene su izrazene u eurima.Placanje je u dinarima po srednjem kursu.

eko vakum pretakalica.Cena 350.EUR

Generalni opis: Pretakalica se koristi pri zameni motornih ulja na motorima vozila putnickih,teretnih,autobus I ostalim masinama I vozilma.Takodje uredjaj se koristi I za sipanje ulja u diferencijale I ostale delove I sklopove na vozilima.
Opis upotrebe: Uredjaj stvara izuzetno jak vakum u sopstvenom rezervoaru pa tako usisa ulje iz kartera na vozilu putem meraca nivoa ulja na motoru vozila.Kada se rezervoar kapaciteta 50.L napuni uredjaj se prazni tako sto sada umesto vakuma stvara pritisak komprimovanog vazduha jacine 3.bara pa pod uticajem pritiska ulje iz rezervoara biva izbaceno u tank za odlaganje starih ulja.
Slican postupak je I u sipanju ulja u sklopove na vozilima.
Prednosti: Nije potreban kompresor. Jacina vakuma.Siroka primena.Rad pomocu monofazne struje.

Klipno pnematska pumpa 3:1 CENA - 350.EUR

Generalni opis:  Pneumatska pumpa za tocenje ulja u motore vozila 3:1.Pumpa se postavlja na bacvu od 200 ili 60 litara.Tezina pumpe 6,5.Kg

 

Opis upotrebe: Na pumpi se nalazi prikljucak velicine ½" gde se postavlja crevo visokog pritiska a na drugom kraju creva pistolj sa i bez protokomera.Pumpa radi uz pomoc komprimovanog vazduiha od 6 do 8.bara .Protok ulja viskoziteta 15.W. na temperaturi od 18.c u miniti je 10.L. Pritisak u ulju je 18.bara, pri pritisku vazduha od 6.bara.Pa iz  tog razloga je moguce vrsiti tocenje ulja u vozila i na daljini do 30 metera izmedju bacve i vozila.

 

Prednosti: Pumpa je jako dugovecna ,pouzdana i efikasna.

 

Takodje po ovom principu proizvodimo i pneumatske mazalice za  mast.ciji je odnos 50:1 pa je pritisak  masti 420.Bara.----------------------------------------------------

Roler (motalica) sa crevom duzine 12.m.Cena 500.EUR

Kada zelite da sipate ulja jednostavno povucete crevo.Kada zavrsite opruga u roleru vrati crevo u prvobitni polozaj.

--------------------------

 Digitalni protokomer.Cena 420.EUR

Pravi profesionalni protokomer.Tri memoriska automatska sipanja.

Totalni uvid u rad sa nizom funkcija.Mali kompjuter u servisu

------------------------

 

 INDUSTRIJSKI PROTOKOMERI.

CENA: OD 350. DO 2500.EUR

------------------------

 

 Terminal .Cena 2100.Eur

 Radi se o poslednjoj reci tehnike u poslu velikih servisa koji rade sa velikim brojem                           vozila.Omogucava da svaki  digitalni protokomer bude povezan sa centralnim                                     kompijuterom.Uz terminal dobijate i softver koji je jako slozen i vodi citav jedan servis.Kada               je koje vozilo zamenilo ulje,antifriz,upozorava da je vreme da se vozilo doveze u servis i jos               mnogo toga.Ako ste zaintersovani za ovaj proizvod molimo vas da nas kontaktirate i mi                     cemo doci u vasu firmu i direktno vam predstaviti ceo sistem.

               ----------------------------------------- 

 

Automat za istakanje dizel goriva.Cena 1700.EUR

Automat je namenjen firmama za koriscenje unutar same firme.Za svoje potrebe.Moze biti i sa softverom koji prati rad automata i daje potpuni uvid.Stampa potvrde,svaki koisnik ima svoj pin kod za upotrebu automata.

----------------------------------

PUMPE ZA DIZEL GORIVO.Krilna pumpa.

CENA:320.EUR

Radni napon 380,230.V ili 12 i 24.V.Protok u minuti od 40. do 200.L

 Mobilna platforma za zamenu ulja i podmazivanje vozila.Cena 19 000.e

Rec je o sistemu koji se postavlja na postojece vozilo nosivosti 5.t

Devet cisterni sa razlicitim sadrzajem ulja i antifriz.Sest cisterni od 210.L i tri cisterne od po 650.L.Jedna cisterna od 650.L koristi se za stara ulja podeljena u dva dela.Jedna za motorno staro i druga polovina za hidraulicno staro ulje.U ceo ovaj sistem su ugradjene komponente koje omogucavaju brzu i ekoloski prihvatljivu izmenu i podmazivanje vozila i masina na terenu.Ceo sistem je pokriven elektronikom i ima izlaz na internet.Sto omogucava da se iz kancelarije prati rad platforme ma gde ona bila.

Mobilnu platformu izradjujemo prema vasim potrebama.Nadogradnja na kamione ili prikolice.Na prikolicama i manjim kamionima sistem je manji srazmerno velicini prikolice ili kamona - kombia.Naravno i cena je u tom slucaj manja.Pozovite nas,mnogo opcija je otvoreno.Sistem je jako interesantan za putarske firme.

-----------------------------

 Ventil karter cep.Cena 15.EUR

Ventil kartere cep postavlja se na mesto starog cepa.Samo jednom se montira i ostaje na vozilu umesto starog cepa.Omogucava cistu zamenu ulja bez prosipanja.Upotrebom cepa izbegava se eventualno ostecenje navoja na karteru vozila usled odvrtanja i zavrtanje.Zaista zahvalan proizvod.Celokupna zamena se obavlja rukom bez kljuca.